Partytält, möbler & porslin!

Partytält – Möbler – Porslin
Med partytält från Dala Partytält får du allt du kan önska till den perfekta tillställningen. Du skapar ett rum ute under bar himmel i skydd från väder och vind eller om solen skiner.

Dala Partytält är Dalarnas främsta uthyrningstjänst av tält, möblemang och dekorationer till ditt bröllop, jubileum, din födelsedag, studentfest, klassåterträff, företagsfest, festival eller liknande. Efter 23 år i branschen har vi utvecklat en stor förståelse för vad våra kunder vill ha om det så gäller det maffiga, vita sagobröllopet eller en modern, sofistikerad evenemangsmiljö.

Även om vår bas är i Södra Dalarna sträcker sig dock vår räckvidd långt utanför Dalarnas gränser med regelbundna evenemang i såväl Stockholmsområdet, Västmanland och Södermanland som Gävleborg.

DalaPartytält

Tält för alla väder!

De finaste bröllopstälten och allt
därtill har vi levererat sedan
1996 till 100-tals nöjda brudpar..

 

Din kompletta leverantör av tält för alla evenemang.

Vi förmedlar dessutom kontakten med catering, underhållning, fotograf etc. Tveka aldrig att fråga, även om ni tror att det är "omöjligt". Vi har massor av kontakter som kan göra ditt bröllop till en oförglömlig tillställning!

Det kan vi lova

Vi lovar att vi ska göra ditt bröllop, evenemang, party etc till en oförglömlig stund.

Vad vi kan

I över tjugo år har vi levererat tält och möbler till 100-tals nöjda kunder, så det kan vi utan- och innantill. 

Låt oss leverera rätt sak på rätt plats i rätt tält.

Vår affärsidé är att vara din kompletta leverantör av tält och allt därtill för att din fest, tillställning, bröllop, evenemang, dop, examen etc ska bli en oförglömlig stund för alla inblandade.

Vi vill vara med och göra din fest oförglömlig.

Bröllop

När det gäller ditt bröllop kan vi erbjuda förutom spektakulära tält även genom samarbetspartners: håruppsättning och smink av professionella frisörer och hudterapeuter.

 

Catering

Vi hjälper gärna till catering, underhållning, serveringspersonal för ditt event, bröllop eller fest. För företag, privatpersoner stora som små sammankomster i tält levererade av Dalapartytält,

 

Transporter

Förutom att vi levererar och reser tält erbjuder vi även transporter av gods till hela Europa, stora som små paket för leverans. Vi har allt från mindre budbilar till större lastbilar med kran.

 

Bröllopsdesign

Genom samarbetspartners finns möjlighet att få hjälp med all design vad gäller, inbjudningskort, placeringskort, tackkort ja allt vad gäller det tryckta eller digitala för att på ett professionellt sätt göra ditt bröllop speciellt och unikt.

Fotografering

Dalapartytält har även samarbeten med proffesionella fotografer och kan hjälpa till med att kontakta fotograf för erat event, party eller bröllop, du erhåller digitala kopior samt papperskopior efter överenskommelse.

Personal

Erfaren personal står till ditt förfogande för servering till ditt evenemang, bröllop, dop eller efter önskemål. För din privata fest, bröllop, festival eller annat party. 

 

Företagsevent

När företaget ställer till med fest har vi vad som krävs. Evenemangstält, festivaltält, glas och porslin, stolar och bord, bänkar och bardisk, belysning och scener, golv och staket, värme etc.

 

Produktlista/priser

Vi har alla produkter du kan tänka dig för en lyckad tillställning, ladda ned vår produkt och prislista. Ladda ned prislistan. 

 

Företagsevent

Företag som anlitat
Dalapartytält

Företagsevent dalapartytält SSAB

När ditt företag ska
jubilera eller fira

Företagsevent dalapartytält Stora Enso

När ditt företag ska jubilera
hyr ett evenemangstält

Företagsevent dalapartytält Clas Ohlson

När ditt företag ska bjuda in
kunder eller personal

Om Dala Partytält

Låt oss fixa det tråkiga så kan ni ha det roliga! Eller om du bara vill hålla regnet och kylan borta för en stund.

Partytält sortiment

Vi har partytält, öltält, evenemangstält, festivaltält, glas och porslin, stolar och bord, bänkar och bardisk, belysning och scener, golv och staket, värme etc.

Please publish modules in offcanvas position.